Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

NU IN VERKOOP!
GEEN INSCHRIJFPERIODE, DUS ALS ÉÉN VAN DE WONINGEN JE AANSPREEKT, KOM GELIJK OP GESPREK!

Wonen middenin de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied. Dat is wonen in De Brugse Zoom. Elke woning beschikt over een tuin aan het water, een heerlijke zonligging en als kers op de taart krijg je bij ongeveer de helft van de woningen ook nog een prachtig uitzicht over het weidelandschap. Neem daarbij de prachtige architectuur, duurzaamheid en het comfort en het complete plaatje van het nieuwe wonen is compleet!

Drie onder een kap woning

Tussenwoning – bnr 8
Als je echt op zoek bent naar veel woonruimte, dan ben je bij deze, maar liefst 6,60 meter brede, tussenwoning aan het juiste adres. Deze woning heeft maar liefst 4 slaapkamers en biedt mogelijkheid voor een 5e en zelfs een 6e slaapkamer.
Door de breedte van de woning heeft u ook een prachtig grote achtertuin.

Begane grond:
De entree van deze woning bevindt zich in het het midden van de voorgevel.
Links van de voordeur is er een grote raampartij die veel licht geeft in de keuken, rechts van de voordeur bevindt zich de toegang tot de inpandige berging. Hier kan je prima je fietsen stallen.

Entree, trapopgang, meterkast en luxe afgewerkt toilet met vrijhangend closet en fonteintje. Royale tuingerichte woonkamer van ca. 30 m² met mooi grote, tot aan de grond doorlopende, raampartijen en openslaande deuren naar de ruime brede achtertuin.
Achterin de tuin wordt een vlonder aangebracht aan het water. Vanuit de tuin heeft u uitzicht over het polderlandschap.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Er is in de koopsom een bedrag inbegrepen voor een keuken, die je straks helemaal zelf kan uitzoeken.

1e Verdieping:
Overloop, 4 ruime slaapkamers respectievelijk 14, 13, 8 en 7 m² groot.
De badkamer is luxe afgewerkt met groot formaat tegelwerk op wanden en vloer, douchehoek met thermostaatkraan, wastafel en handdoekradiator.

2e Verdieping:
Grote open ruimte met dakkapel en mogelijkheid tot het realiseren van 2 kamers. Aparte kast met opstelplaats van het warmteterugwin systeem. Aansluitpunt voor de wasmachine en de droger.

Parkeren doe je bij deze woning op de openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Duurzaamheid
Voorbereid op de toekomst met een warmtepompinstallatie!

Locatie
Elke plekje in De Brugse Zoom heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kun je kiezen uit:
– een plekje met fantastisch uitzicht op de weilanden
– een plekje met een perfecte zonligging
– een plekje met een groene invulling naast de woning

We kunnen ons voorstellen dat het met zoveel goede plekjes lastig kiezen is, maar laat dat dan het luxeprobleem zijn van wonen in De Brugse Zoom!

De omgeving
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden