Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Deze heerlijke hoekwoning ligt praktisch naast het parkeerhof. Ondanks dat er geen eigen parkeerplaats bij de woning zit, is het bij deze woning makkelijk om je auto op te laden middels een kabel vanaf je woning of berging.

Lekker thuiskomen toch!?

Bouwnummer 4 heeft een raampartij in de zijgevel en grenst aan de parkeerplaatsen. De puien in de achtergevels reiken tot aan de vloer en er bevinden zich openslaande deuren naar de tuin. Dit zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid licht en ruimte! Verder beschikt de woning over maar liefst 10 zonnepanelen, dit is duurzaam voor milieu en portemonnee! In de achtertuin bevindt zich de praktische stenen berging.

De achtertuin is gericht op het westen.

De hal bij de voordeur herbergt de meterkast, het toilet, de technische ruimte voor de warmtepomp en de trap naar boven. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De open keuken biedt ruimte voor een U-vormige opstelling. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Via de trap kom je op een vrij indeelbare tweede verdieping met een dakraam en een raam in de kopgevel.

De Tolgaarder is een nieuw deelplan in de uitbreidingswijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden