Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Drie van deze woningen beschikken over een grote glaspui in de zijgevel samen met een tuin aan de zijkant van de woning. Bij de bouwnummers 1 en 11 is dit een bloemkozijn dat buiten de gevel van de woning uitsteekt, waardoor binnen meer ruimte ontstaat. Bij bouwnummer 5 is er een erker aanwezig. Bouwnummer 4 heeft een raampartij in de zijgevel en grenst aan de parkeerplaatsen. De puien in de achtergevels reiken tot aan de vloer en er bevinden zich openslaande deuren naar de tuin. Dit zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid licht en ruimte! Elke woning is voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen, duurzaam voor milieu en portemonnee! In de achtertuin bevindt zich de praktische stenen berging.

De hoekwoningen, bouwnummers 1 en 4, hebben tuinen die naar het westen gericht zijn, terwijl bouwnummers 5 en 11 naar het oosten liggen. De hal bij de voordeur herbergt de meterkast, het toilet, de technische ruimte voor de warmtepomp en de trap naar boven. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De bouwnummers 1 en 11 hebben een bloemkozijn in de zijgevel en bouwnummer 5 heeft een erker. De open keuken biedt ruimte voor een U-vormige opstelling. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Via de trap kom je op een vrij indeelbare tweede verdieping met een dakraam en een raam in de kopgevel.

De Tolgaarder is een nieuw deelplan in de uitbreidingswijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug. In De Tolgaarder worden 11 woningen gerealiseerd, allemaal met tuin aan het water, een passende architectuur en uiteraard met de kwaliteiten welke je mag verwachten van nieuwbouw!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden