Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Ontdek De Hoefsmid in De Wijde Wiericke: Uw Droomhuis in een Ambachtelijke Woonwijk!

De Wijde Wiericke is een charmante nieuwe woonwijk in het pittoreske Nieuwerbrug. Deze wijk combineert het beste van beide werelden: een landelijke sfeer met moderne voorzieningen. Omringd door weelderige natuur en rustieke landschappen biedt project De Hoefsmid een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een rustige, landelijk gelegen maar goed bereikbare woonomgeving.

Het project is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, waarbij ambachtelijk vakmanschap en hedendaags comfort centraal staan. Hier vindt u een divers aanbod van woningen, van vrijstaand tot tussen- en hoekwoningen, allen voorzien van een toekomstbestendige aardwarmtepomp en moderne snufjes.

Met zijn strategische ligging nabij uitvalswegen en voorzieningen zoals de basisschool, huisarts, een gloednieuwe (toekomstige) supermarkt en recreatiegebieden, is De Wijde Wiericke de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Kom en ervaar het zelf – De Hoefsmid heet u van harte welkom! Hier ontstaat de kleinschalige ontwikkeling De Hoefsmid, waar u kunt genieten van vijf prachtige gezinswoningen.

Of u nu op zoek bent naar een royale vrijstaande woning, een stijlvolle hoekwoning of een comfortabele tussenwoning, De Hoefsmid heeft het allemaal.

Waarom kiezen voor De Hoefsmid?

– Duurzaam en Energiezuinig: Alle woningen hebben een zuinig energielabel A+++, wat zorgt voor een laag energieverbruik en een duurzame toekomst.

– Ruimte en Comfort: Van een royale vrijstaande woning tot een gezellige tussenwoning, elke woning biedt een zee van ruimte en comfort.

– Uitstekende Ligging: De tuin op het zuidoosten garandeert volop zon en een heerlijk buitenleven.

– Veel bergruimte: De woningen zijn voorzien van een garage of berging, ideaal voor extra opslagruimte of het stallen van fietsen.

Wacht niet langer en ontdek het wonen in De Hoefsmid, waar vakmanschap en modern wooncomfort hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op kantoor!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden