Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

DE BOUW GAAT STARTEN! HOE GAAF IS DAT!?
GEEN INSCHRIJFPERIODE, KOM GELIJK OP GESPREK EN MAAK JE KEUS!

Bouwnummer 31
Wonen als een vorst in een enorm groot huis, dat maakt dit huis mogelijk voor je. Of het nu de grote tuin aan het water is, de enorme glazen pui in de achtergevel is of de grote living en mooie keuken.

Op de 1e verdieping tref je 4 slaapkamers waardoor je met gemak een aantal kamers kunt gebruiken om te slapen, maar ook een kantoor kan inrichten. Daarmee is de ruimte nog niet op, want op de 2e verdieping zijn nog met gemak twee grote slaapkamers te creëren voor bijvoorbeeld een work-out of logeerkamer.

Afwerking:
– Compleet met sanitair en tegelwerk
– Compleet met keuken
– Compleet met vlonder aan het water
– Compleet met warmtepompinstallatie
– Compleet met enorme dakkapel

De omgeving
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

Wonen middenin de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied. Dat is wonen in De Brugse Zoom. Elke woning beschikt over een tuin aan het water, een heerlijke zonligging en als kers op de taart krijg je bij ongeveer de helft van de woningen ook nog een prachtig uitzicht over het weidelandschap. Neem daarbij de prachtige architectuur, duurzaamheid en het comfort en het complete plaatje van het nieuwe wonen is compleet!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden