Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

DE BOUW GAAT STARTEN! HOE GAAF IS DAT!?
GEEN INSCHRIJFPERIODE, DUS ALS ÉÉN VAN DE WONINGEN JE AANSPREEKT, KOM GELIJK OP GESPREK EN MAAK JE KEUS!

Wonen middenin de Randstad met de beleving van wonen in het buitengebied. Dat is wonen in De Brugse Zoom. Elke woning beschikt over een tuin aan het water, een heerlijke zonligging en als kers op de taart krijg je bij ongeveer de helft van de woningen ook nog een prachtig uitzicht over het weidelandschap. Neem daarbij de prachtige architectuur, duurzaamheid en het comfort en het complete plaatje van het nieuwe wonen is compleet!

Drie onder een kap woning
Hoekwoningen (bnr 30 en 32):
Entree met trapopgang en meterkast, modern volledig betegeld toilet met vrijhangend closet en fontein. Aan de voorzijde van de woning is de gesitueerd. De woning wordt geleverd inclusief een waardecheque voor een keuken.
De woningen hebben een tuingerichte woonkamer. De woonkamer biedt door de vele raampartijen en openslaande deuren uitzicht op de achtertuin en water. De woningen met een tuin op het westen, heerlijke zonligging dus!

Naast de woning is een royale geïsoleerde berging aanwezig van ca. 20 m². De berging is voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur en een loopdeur aan de achterzijde van de berging. In de berging staat ook de bodemwarmtepomp opgesteld.

1e verdieping:
Overloop. 4 ruime slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met een douche, wastafel en handdoekradiator.

2e verdieping:
Grote open ruimte met dakkapel, waar het goed mogelijk is om nog een slaapkamer te realiseren. Aansluitpunt voor de wasmachine en de droger. Aparte technische ruimte met opstelplaats van de warmte terugwin unit.

– Er is de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein.
– Achterin de tuin wordt nog een vlonder aan het water aangebracht

Diverse woningtypen
Voor ieder wat wils! Zo zijn er 3^1kapwoningen, 2^1kapwoningen, vrijstaande woningen en kwadrantwoningen

Duurzaamheid
Voorbereid op de toekomst met een warmtepompinstallatie!

Locatie
Elke plekje in De Brugse Zoom heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kun je kiezen uit:
– een plekje met fantastisch uitzicht op de weilanden
– een plekje met een perfecte zonligging
– een plekje met een groene invulling naast de woning

We kunnen ons voorstellen dat het met zoveel goede plekjes lastig kiezen is, maar laat dat dan het luxeprobleem zijn van wonen in De Brugse Zoom!

De omgeving
De Brugse Zoom ligt op een plek met heel veel historie. Neem daarbij alle voorzieningen van de grotere plaatsen Woerden, Bodegraven en Alphen aan den Rijn en je ervaart dat naast het verleden ook alle moderne voorzieningen vlakbij zijn. Welkom in het Groene Hart waar je nooit meer weg wilt!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden