Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Dit prachtige appartement ligt op de bovenste verdieping van Richter en bestaat uit slechts twee appartementen. Dat betekend ruimte en veel lichtinval in je appartement! In het appartement is een berging, handig voor dagelijks gebruik. Maar ook is er een eigen afgesloten berging op de begane grond.

Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer met complete keuken en een slaapkamer. De woonkamer geeft toegang tot de privé loggia.

De nieuwbouw appartementen zijn luxe afgewerkt met complete keuken, badkamer en PVC-vloer.

Aan de voet van het tramstation Wijkersloot en hiermee binnen no-time op Centraal Station Utrecht. Met de auto eveneens nabij uitvalswegen A2, A12 en de A27 waardoor Richter dé ideale thuisbasis is.

Verhuizen naar Richter
Ieder appartement is afgewerkt met een moderne PVC-vloer, gesausde wanden, complete keuken en badkamer. Hierdoor kun je zodra de appartementen opgeleverd worden direct je spullen pakken en gaan verhuizen! Op de begane grond is per appartement een eigen berging en het gebouw is voorzien van een lift.

Duurzaam wonen in Richter
Richter is een gasloos gebouw, dat betekent alleen nog een elektra en water rekening betalen! De appartementen worden verwarmd met een eigen warmtepomp per appartement. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, dát is comfort! Ook zal ieder appartement voorzien worden van zonnepanelen om de elektra rekening te compenseren.

Parkeren bij Richter
Richter ligt aan een openbaar parkeerterrein, ook zijn er in de buurt genoeg plaatsen om je fiets te stallen.

Op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden