Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

KOM OP AFSPRAAK NAAR DE WONINGEN EN BELEEF ZELF DE RUIMTE EN KWALITEITEN!

Mocht u interesse hebben om hier binnenkort te gaan wonen?
Informeer ons en dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden.

Robijnhof is gelegen in de woonwijk Hoge Mors in Leiden en ligt als een soort schiereiland in de bocht van de Oude Rijn, vlak bij het centrum van Leiden. Robijnhof is een ideale plek voor mensen die willen genieten van de stadse centrumvoorzieningen van Leiden maar ook graag in de luwte van de Leidse binnenstad willen wonen in een ruim opgezette groene en veilige wijk.

Een ideale plek voor gezinnen of meer persoonshuishoudens die op zoek zijn naar modern, energiezuinig en vooral veel wooncomfort.

Intiem hof van luxueuze tweekappers
De 15 gezinswoningen markeren de rand van Robijnhof en vormen samen een eigen intiem hofje. De gebruikte materialen, zichtlijnen, hoogtevariatie zorgen dat het hof enerzijds een eenheid is met naast gelegen nieuwbouw van Robijnhof. Anderzijds zorgen fraaie details in metselwerk voor een gezonde spanning met de omliggende nieuwbouw. De meeste woningen hebben aan de voorzijde een plantsoen. De achtertuinen grenzen aan het groene hof.

Indeling:
Entree. Boven de entree bevindt zich een grote luifel. Hal met trapopgang en onder de trap ruimte om een mooie garderobekast te maken, meterkast en een toilet. Het toilet wordt betegeld tot het plafond en is voorzien van sanitair van Villeroy & Boch (Archtectura).

Aan de voorzijde van de woning is de ruime woonkeuken gesitueerd. De woonkeuken heeft een oppervlakte van ruim 18 m² en is voorzien van aansluitpunten voor een spoeleiland. De keukeninrichting is niet inbegrepen in de koopsom. De keuken heeft aan de voorzijde van de woning openslaande deuren naar de voortuin.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer biedt via openslaande deuren in de achtergevel toegang tot de achtertuin. De achtertuin heeft een diepte van ca. 8 meter.
Aan de zijkant van de woning bevindt zich een royale zijtuin van ca. 9 meter. Zo kan u de gehele dag van de zon genieten in de tuin, of juist de schaduw opzoeken.

Aan de woning vast zit een geïsoleerde garage van ca. 18 m² met elektra en verlichting. Aan de voorzijde van de garage is deze toegankelijk via een stalen kanteldeur. aan de achterzijde is er toegang, vanuit de garage, naar de achtertuin via een loopdeur.

1e Verdieping:
Ruime overloop, 3 grote slaapkamers van resp. 19, 10 en 10 m² groot. De master bedroom is gelegen over de gehle breedte van de woning en heeft tevens een raam in de zijgevel.
De badkamer wordt voorzien van tegelwerk tot aan het plafond, en ingericht met een douchehoek met glazen douchescherm, draingoot en thermostaatkraan. Een dubbele wastafel, vrijhangend toilet en een elektrische handdoekradiator maken de badkamer compleet.

2e Verdieping:
Overloop met toegang tot een ruim dakterras van ca. 18 m². Technische ruimte met o.a. aansluitpunt voor een wasmachine en een droger. Grote 4e slaapkamer van ca. 20 m². Op het dak liggen 8 zonnepanelen, waarmee u een groot deel van uw huishoudelijk elektriciteit verbruik gedekt kan worden.

Bijzonderheden:
– De bouw is gestart, geplande oplevering 4e kwartaal 2023
– Houten binnendeur kozijnen met stompe deuren en zonder bovenlicht
– Luxe wandtegels in toilet en badkamer 30 x 60 cm en mooie grote vloertegels 60 x 60 cm
– Stadsverwarming
– 8 Zonnepanelen
– Mogelijkheid voor auto parkeren op eigen terrein en in de garage.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden