Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

De bouw van de woningen is inmiddels gestart en er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar.
Dit betekent dat je na aankoop zeker bent dat je woning gebouwd wordt want je kunt gelijk door naar de notaris en het traject in om nog dit jaar heerlijk te gaan wonen!

Bouwnummer 97
Op zoek naar een bijzondere woning? Waar binnen en buiten in elkaar overlopen? Dan is deze verandawoning echt de moeite waard eens goed te bekijken. Aan de zonnige voorzijde heeft dit huis een gezellige veranda. Je drinkt er ’s middags een kopje thee of een borreltje met de buren. Door de dubbele openslaande deuren in de achtergevel verleng je de woonkamer richting de tuin. Op de verdieping drie slaapkamers met de ruimte voor een grote badkamer met plek voor zowel een bad als douche en dubbele wastafel. De ruimte voor een separaat tweede wc is fijn. De zolderruimte is naar eigen smaak aan te passen. Nu meteen bij de bouw of later als de woonwensen veranderen.

De wit houten veranda is maar een van de vele details die deze woningen kenmerken. Zie je de karakteristieke overstek, de houten ornamentatie in de nok en de charmante profielen in het bovenraam?

Dit soort details passen bij de landelijke sfeer en geven een romantische uitstraling aan de woningen.

De verandawoningen die op beide hoeken liggen zijn net iets breder dan de buren.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden