Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Fase 2A – 42 diverse koopwoningen

De inschrijving is gesloten.
Mocht je nog interesse hebben om hier te wonen, meld je dan bij ons aan als belangstellende!

Twee-onder-een-kapwoningen L – klassiek en statig wonen
bouwnummers 98, 99, 100, 101, 102, 103

De twee-onder-een-kapwoningen zijn uitgevoerd in oranje en roodpaars getinte bakstenen met antracietkeurige voeg en witte horizontale accenten. De woningen zijn geschakeld over de garage en hebben allemaal een ruime tuin op het zuiden.

Op eigen terrein kun je een of twee auto’s neerzetten. De voordeur zit aan de zijkant waardoor je speels in het midden van de woning binnenkomt. Aan de voorzijde een ruime leefkeuken en de woonkamer aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer met aparte wc. De tweede verdieping met een speels dakraam is naar hartelust zelf in te delen. Het zijn twee-onder-een-kapwoningen met veel ruimte en licht.

Bouwnummer 103 is de eindwoning. Dit huis is qua plattegrond hetzelfde als de andere twee-onder-een-kapwoningen van dit rijtje. Alleen heeft bouwnummer 103 geen garage naast het huis, maar een mooie ruime berging achterin de tuin. De woning heeft ook een mooie praktische zijtuin die overgaat naar de ruime tuin op het zuiden. Vanuit de leuke erker in de woonkamer heb je zicht op een van de kenmerkende watergangen omzoomd met knotwilgen in Westvaartpark. Dat is nog eens groen en waterrijk wonen!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden