Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Fase 2A – 42 diverse koopwoningen

De inschrijving is gesloten.
Mocht je nog interesse hebben om hier te wonen, meld je dan bij ons aan als belangstellende!

Hoekwoningen 5.70m – traditioneel wonen
bouwnummers 58 en 63

Stoere Hollandse herenhuizen in een kort rijtje. Zo zijn deze woningen te typeren. Oranje metselwerk met antracietkleurige voeg, witgrijze rollagen, een zwartbruine plint en klassieke dakkapellen. Wat een oer-Hollands plaatje! Deze eengezinswoningen liggen aan het water. Een mooie natuurlijke sloot met brede oevers passend in het oude slagenlandschap van Hazerswoude. Dat staat voor gegarandeerd mooi uitzicht; in alle seizoenen!

De eengezinswoningen zijn ook van binnen helemaal af: vanuit de keuken kijk je uit op de kenmerkende vaart en de woonkamer sluit aan op de ruime tuin op het oosten. Er zijn drie goede slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer met aparte tweede wc. De zolderverdieping is naast de wasmachineruimte en ruimte voor de techniek vrij in te delen. Kortom: dit is een perfect huis voor een (aankomend) gezin!

De hoekwoningen zijn net iets breder dan de tussenwoningen en hebben daardoor ook een bredere tuin. Elk huis beschikt in de tuin uiteraard over een praktisch schuurtje met achterom. Handig voor de fietsen en de tuinspullen!

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG).

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden