Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Stel je een voor: elke dag wakker worden in de landelijke en waterrijke omgeving van Westvaartpark. Wellicht behoort dit binnenkort ook voor jou tot de mogelijkheden.
We voegen namelijk nieuw woningaanbod toe aan Westvaartpark. Bestaande uit verschillende woningtypen met ieder zijn eigen kenmerken.

De populaire wijk Westvaartpark wordt uitgebreid met een nieuw woningtype; Herenhuizen!

De architectuur van deze stoere herenhuizen is geïnspireerd op het Oud Hollands wonen. En zeg het nou zelf; zijn dit geen prachtige herenhuizen? Deze royale, energiezuinige herenhuizen liggen aan de rand van het Westvaartpark. Met de nostalgische uitstraling bieden de woningen je het wooncomfort van nu en ze zijn écht energiezuinig. Met standaard maar liefst vier (slaap)kamers én bergruimte op de zolder is er ruimte in overvloed. En met een standaard keuken en luxe sanitair en tegelwerk in de badkamer en toiletten, is de woning al bijna helemaal af.

En je auto? Die parkeer je voor de deur of op het parkeerterrein tussen de twee woningblokken. In de toekomst is ook station Hazerswoude op loopafstand gelegen. Zo sta je binnen een paar minuten in het centrum van Leiden. Ideaal toch?

Net als in de eerdere fases, zijn deze woningen ontworpen door Bureau 070. En dat levert wederom een prachtig plaatje op. De herenhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevels en dit maakt deze woningen een klasse apart.

Droom jij van een prachtig herenhuis in een groene omgeving? Deze royale herenhuizen aan de toegangsweg tot Westvaartpark en bieden je al het wooncomfort van nu. De hoekwoningen beschikken staan op ruime kavels met een zijtuin naast de woning. Met de standaard indeling met maar liefst vier (slaap)kamers én bergruimte op de zolder, is voor alles en iedereen wel een plekje in huis. Een parkeerplaats vind je voor de deur of op het parkeerterrein tussen de herenhuizen gelegen.

Daarnaast kun je kiezen uit een hoekwoning met sfeervolle erker of juist zonder. De keuze is aan jou!

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG).

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden