Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Stel je een voor: elke dag wakker worden in de landelijke en waterrijke omgeving van Westvaartpark. Wellicht behoort dit binnenkort ook voor jou tot de mogelijkheden.
We voegen namelijk nieuw woningaanbod toe aan Westvaartpark. Bestaande uit verschillende woningtypen met ieder zijn eigen kenmerken.

De hoekwoningen zijn net iets breder dan de tussenwoningen en hebben ook een brede zijtuin. Elk huis beschikt achterin de tuin uiteraard over een praktische berging met achterom. Handig voor de fietsen en de tuinspullen!

Bouwnummer 70 heeft een speelse zijgevel met veel ramen waardoor je nog meer licht hebt op de woonverdiepingen. Parkeren kan dichtbij huis in het tussenstraatje.

Hoekwoningen 5.70m – traditioneel wonen
Type Qab – bouwnummer 70
Type Tab – bouwnummer 64

Bij je ontbijt nog even genieten van alle rust voordat je drukke dag begint. Vanuit deze woningen kan dat, je kijkt namelijk uit over een natuurlijke sloot met brede oevers en knotwilgen. De woningen worden uitgevoerd in oranje metselwerk met antracietkleurige voeg, witgrijze rollagen een zwartbruine plint en klassieke dakkapellen. Wederom een oer-Hollands plaatje!

De eengezinswoningen zijn, zoals je in Westvaartpark gewend bent, ook van binnen helemaal af; keuken en luxe sanitair van Villeroy & Boch is bij de woningen standaard inbegrepen. Enkel nog je vloer- en wandafwerking aanbrengen en het woongenot kan beginnen!

Vanuit de keuken kijk je uit op de kenmerkende vaart en de woonkamer sluit aan op de ruime tuin op het oosten. Er zijn drie goede slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer met separaat toilet. De tweede verdieping is naast de wasmachineruimte en ruimte voor de techniek vrij in te delen. Kortom: dit is een perfect huis voor een (aankomend) gezin!

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG).

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden