Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Gelegen aan één van de lanen in de tweede fase van Westvaartpark sluiten deze hoekwoningen dit korte rijtje met woningen af. Deze woningen worden gekenmerkt door de oud Hollandse uitstraling. Het schitterende metselwerk wordt afgewisseld met rijke details.

Indeling
Op de begane grond van de woningen bevindt zich de open keuken en ruime woonkamer met sfeervolle erker. Op de eerste verdieping van de woningen bevinden zich drie slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een technische ruimte met onder meer de wasmachine/wasdroger-aansluiting. Verder is deze verdieping naar eigen wens in te delen.

Bouwnummer 84 (type DC) wordt op de 2e verdieping uitgevoerd met een dakkapel, terwijl bouwnummer 88 (type De) een naar voren springende gevel heeft waardoor deze woning op de 2e verdieping is uitgevoerd met een karakteristieke topgevel. Een topgevel (vrij vertaald “een puntgevel”) geeft het huis nog meer charme en biedt nog meer mogelijkheden om deze verdieping naar eigen wens in te delen.

Tuinen
Beide hoekwoningen hebben een extra ruime tuin gelegen op het zuiden. Dat geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel en je loopt zo om je huis heen. 

Kenmerken

Aantal : 2 woningen
Woonoppervlakte : ca. 139 – 144 m2
Ruime hoekwoningen met erker
Drie slaapkamers en luxe badkamer op de 1e verdieping
Technische ruimte op 2e verdieping. Extra kamers mogelijk
Hoogwaardige afwerking
Standaard bodemwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling
Uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden 

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG). Hierover lees je meer onder Duurzaam Wonen. 

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden