Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Succesvol ondernemen gecombineerd met heerlijk wonen ervaart u in Baronie Haven in de atelierwoningen van het Havenkwartier. Hier vindt u een inspirerende omgeving om te wonen én te werken! Op de begane grond treft u een unieke en volledige werkruimte met toilet. Daarboven is een woon- en slaapverdieping gelegen met een heerlijke buitenruimte op het noorden aan de binnentuin. Zo ontstaat een perfecte woon-werkomgeving met volop ruimte om te wonen en te leven met een totale gebruiksoppervlakte van 86m2. Ultiem wonen én werken dat doe je in het Havenkwartier in Baronie Haven aan boord van De Baronie!

Baronie Haven
Het is heerlijk wonen in Baronie Haven. Gelegen direct aan de Rijnhaven en dus in directe verbinding met de Oude Rijn. Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

De Atelierwoningen
De twaalf unieke atelierwoningen van Het Havenkwartier bevinden zich aan de corridor en aan de Prinses Margrietlaan. Dit is wonen en werken perfect gecombineerd! Een fraaie werkruimte op de begane grond met grote glaspuien en een eigen berging en toilet. Hierboven desgewenst een woonverdieping met één slaapkamer of een complete woning met twee woonverdiepingen en drie slaapkamers. De eerste verdieping met de woonkamer van alle woningen grenst met het terras aan de riante binnentuin van het Havenkwartier.

Wonen en werken op een unieke bruisende locatie , dat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Haven.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden