Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Mijn woning verhuren

Bij De Koning makelaars bent u aan het juiste adres voor het verhuren van uw woning. Wij weten uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen en hebben ook potentiële huurders ingeschreven staan, die op zoek zijn naar een huurwoning. De interesse om te huren blijft. Steeds meer mensen, jong en oud, maken bewust de keuze om (tijdelijk) te huren. Vergeet daarnaast het grote aantal expats in Nederland niet – ook zij zoeken een huis om te wonen hetzij tijdelijk of langdurig.

Neem contact met ons op

Hoe verhuur ik mijn woning?

Een goede huurder, die onder andere op tijd de huur betaalt, is belangrijk. Maar het is meer. U geeft de sleutel van uw woning aan een ander, dan is het wel zo prettig dat wanneer de huurder de woning verlaat, u de sleutel terugkrijgt en de woning in de originele staat wordt opgeleverd.
Belangrijk is ook dat het juiste model huurcontract wordt gebruikt. Dit kan achteraf veel problemen voorkomen. Het maakt al verschil of u uw woning tijdelijk of langdurig wil verhuren, maar en zijn meer zaken waar u op moet letten. Daar helpen wij u graag bij.

 

Werkwijze bij het verhuren van uw woning

Benieuwd wat De Koning makelaars voor u kan doen? Maak een vrijblijvende afspraak.
Wij vertellen u over onze werkwijze, geven advies over een juiste huurprijs en geeft u ons de opdracht, dan gaan wij op zoek naar een geschikte huurder voor uw woning.

Deze artikelen vindt u wellicht interessant

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden