Wilma Laros

Wilma heeft haar werkervaring opgedaan in de financiële dienstverlening als commercieel assistent, onder andere op de afdeling Hypotheken. Uit persoonlijke interesse ging zij de opleiding Assistent Makelaar A-RMT volgen. Een boeiend vak! Dit gecombineerd met haar voorkeur voor een ondersteunende functie met klantcontact, maakt dat zij graag aan de slag ging bij het team van De Koning Makelaars in Alphen aan den Rijn.

Bij de Koning Makelaars zit zij op haar plek. Haar werkzaamheden als commercieel assistent liggen in de lijn van haar eerdere functies. “Ik ben gericht op service en daarom graag het eerste aanspreekpunt voor de klant. Nét even een extra stap zetten om jouw woondromen waar te maken, ik doe het graag! Bovendien is geen dag hetzelfde en ook de afwisseling maakt het werk leuk. In deze functie komen mijn kennis en ervaring en mijn interesse in wonen op een mooie manier samen”.

Haar vrije tijd besteedt ze ook graag aan wonen. Woonmagazines lezen, woonprogramma’s kijken, noem het maar op. Vandaar dat zij eerder ook met veel plezier een vakopleiding Interieurontwerp volgde. Alles leren over vastgoedstyling- en fotografie staat nog op haar wensenlijstje. Wilma en haar man wonen al jaren met veel plezier in Boskoop, in het Groene Hart. Maar natuurlijk hebben zij ook woondromen. “Ooit willen we verhuizen naar een appartement in een historisch gebouw! Maar.... wat het ook wordt, het belangrijkste is dat een huis ons thuis is!”