Samantha Dekker

Samantha woont met veel plezier in Veenendaal aan de Utrechtse Heuvelrug. In deze mooie omgeving besteedt ze haar vrije tijd graag op stal tussen de paarden. Niet alleen te paard maar ook op de mountainbike geniet ze van de natuur. Als de zon schijnt is ze te vinden op een zonnig terrasje met een goed glas wijn.

Na twaalf jaar met plezier in de horeca gewerkt te hebben vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het persoonlijke contact met verschillende mensen is voor haar datgene dat het werk in de horeca zo leuk en afwisselend maakte. De combinatie van het persoonlijke contact en de liefde voor de huizenmarkt zorgde ervoor dat ze de opleiding assistent makelaar ging volgen. Deze heeft ze in 2018 succesvol afgerond. “ De Koning makelaars helpt de klant graag bij het vinden van hun woondroom, bij dit proces wil ik met een stapje extra service graag aan bijdragen,” als dus Samantha, “Ik voel me echt op mijn plek hier.”   

Haar eigen woondroom is als paardenliefhebber natuurlijk een vrijstaande woning met voldoende plek, zodat er een paard aan huis kan staan. Maar dit kost ook een hoop werk…dus voorlopig bevalt een tussenwoning nog prima!   

Samantha Dekker

030-666 11 05 | e-mail
De Koning makelaars De Meern