Petra van Dodewaard

Petra van Dodewaard is een geboren en getogen Oudewaterse. Ze woont in dit mooie oud Hollandse dorp met haar man en hun drie tieners in een ruime tussenwoning met een heerlijke grote tuin.

Ruim twintig jaar werkte ze in de financiële wereld. Ze heeft er veel zien veranderen en vond het ook tijd voor zichzelf om zich te ontwikkelen buiten deze branche. Dat dit een baan met klantcontact moest zijn stond voor haar al snel vast. Eind 2017 startte ze met de avondopleiding assistent makelaar. Dat dit een goede keuze was bleek al snel uit haar mooie cijfers. En zo volgde de spannende stap vanuit de financiële wereld naar de makelaardij.

Sinds februari 2019 zit ze bij De Koning Makelaars op het kantoor in Woerden. Vier dagen in de week als assistent makelaar. “ Het voelt goed en ik voel me al steeds meer thuis,” zegt ze lachend.
“Grote kans dat u mij een keer aan de telefoon krijgt of dat ik aanwezig ben met de fotograaf als u uw woning via De Koning makelaars gaat verkopen.”

Gelukkig is er ook nog tijd voor hobby’s. Zoals wandelen in de polders rondom Oudewater, ze doet aan yoga en als gezin trekken ze er graag samen op uit.

De woondroom van Petra? Een vrijstaand huis in het buitengebied van Oudewater, maar wel een beetje in de “bewoonde wereld”, niet tè afgelegen.

Petra van Dodewaard

0348 - 488000 | e-mail
De Koning makelaars Woerden