Nancy Bakker

Voor Nancy in de makelaardij terecht kwam, werkte ze bij een notariskantoor. Daar zag ze het einde van het proces van het (ver)kopen van een woning. Dit was altijd haar favoriete onderdeel en zo groeide haar interesse in de woningmarkt. Toen er een vacature vrij kwam op de back office bij de Koning makelaars twijfelde ze geen moment solliciteerde ze succesvol. Nancy groeide vervolgens door naar assistent makelaar en werkt nu met plezier in de binnendienst.

De afwisseling van sales, administratief en ook de buitendienst vindt ze erg leuk. Zo komt Nancy regelmatig bij de mensen thuis. Nancy vindt het leuk om mensen te begeleiden in een voor hun spannend periode van het verkopen en aankopen. Nancy komt dan langs met de fotograaf om kennis te maken en de woning zo goed mogelijk te presenteren. Zo blijft iedere verkoop persoonlijk.

In haar vrije tijd sport en decoreert ze graag. Daarnaast gaat ze actief mee naar de hockeywedstrijden van haar twee dochters. Over 1,5 jaar wordt de woondroom van Nancy en haar gezin gerealiseerd. Ze hebben een mooie nieuwbouwwoning aan het water gekocht. Voor Nancy was het erg leuk om zelf een keer de koper en verkoper te zijn. Ze merkte dat ondanks ze dagelijks te maken heeft met verkopen en aankopen, het een spannende periode blijft. 

Nancy Bakker

0172-427300 | e-mail
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn