Klaas Zwijnenburg

Klaas heeft HBO Makelaardij en Onroerend Goed gestudeerd. Daarna is hij bij de Rabobank gaan werken waar hij de laatste jaren als financieel adviseur werkte. Een link met de huizenmarkt dus: “Alleen regelde ik de financiering in plaats van dat ik ze verkocht of aankocht.”

Na zo'n tien jaar bij de Rabobank begon het bij Klaas toch weer kriebelen, de makelaardij liet hem niet los. Bij De Koning vond hij een mooie plek om dit vak opnieuw uit te oefenen met als fijne bijkomstigheid dat hij nu niet meer op en neer hoeft naar Utrecht maar in zijn eigen woonplaats werk.

Zijn vrije tijd staat in het teken van zijn gezin: samen met zijn vrouw zijn ze de ouders van Seb en Lena. Klaas krijgt energie van een potje zaalvoetbal en als het even kan, gaan ze er met het gezin in lekker op uit: naar het bos of het strand.

Ze wonen in een karaktervolle jaren-30 woning in het centrum en dat is op dit moment hun droomwoning. Maar ook de ontwikkeling van volledig duurzame woningen vindt Klaas interessant. "Bij De Koning wil ik zo elke klant helpen hun eigen woondroom waar te maken," aldus Klaas.

Klaas Zwijnenburg

06-49402734 | e-mail
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn