Jos Rijneveld

Na een aantal goede jaren als nieuwbouwmakelaar besloot Jos zijn focus te verleggen naar de bestaande bouw. En wat vindt hij het gaaf om mensen te helpen en te begeleiden in hun grote woonbeslissingen. Erg fijn is om te zien hoe blij mensen worden als ze horen dat ze hun droomwoning gekocht of gehuurd hebben en als iemand hoort dat z’n woning succesvol verkocht is: verbaasd/ perplex/histirisch/nuchter. Iedereen is anders en dat maakt zijn werk zo interessant en leuk!

Naast werken heeft Jos nog meer hobby's. Hij is veel te vinden in zijn boot. Als het even mooi weer is vaart Jos met zijn vrienden op de Vinkeveense plassen. Waar hij ook is opgegroeid. Wielrennen en joggen doet hij wekelijks. Ook kijkt hij altijd uit naar de wintersportvakanties, sportief en gezellig met elkaar bezig zijn!
 
De droom van Jos is: samen met zijn vrouw, wonen met een gezond en gelukkig gezin, aan de Vinkeveense plassen. Waar ook zijn roots ligt. Maar voor nu heerlijk in Woerden wonen.

Papieren in zijn zak!
Na zijn mbo met als keuze makelaardij & bouwkunde is Jos afgestudeerd op hbo-bouwkunde. Daarnaast zijn de aannemerspapieren voor de bouw behaald. Tijdens deze laatste studie heeft Jos een kluswoning gekocht. Door de koop en verkoop hiervan kwam hij met makelaars in contact en wat vond hij dit weer een boeiend en interessant vak. Dit bracht hem terug naar zijn keus die tijdens het mbo gemaakt was, namelijk makelen! In de weekenden is Jos weer gaan studeren om de makelaars papieren te halen en nu is hij dagelijks met plezier aan het makelen.

Jos Rijneveld

06-13968437 | e-mail
De Koning makelaars Woerden