Fides Boer

Fides is via een leuke leerzame stage bij De Koning makelaars terecht gekomen en niet meer weggegaan. In haar avonduren heeft ze de opleiding tot assistent makelaar gevolgd en in de loop der jaren de makelaardij haar helemaal eigen gemaakt.

Haar werk is niet vast te pinnen op één activiteit, maar kent veel diversiteit. Zo opereert Fides als rechterhand van Jacques de Koning en is ze verantwoordelijk voor personeelszaken en het aansturen van het klantcontact centrum. Ook faciliteert ze de verschillende vestigingen. Fides laat zich inspireren door nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en de aandacht voor persoonlijke groei en coaching binnen de organisatie.

Fides vindt het mooi dat de makelaardij een heel uitdagende branche is die elk jaar weer anders is. De klant verandert, de tools veranderen, maar de essentie blijft onder alle omstandigheden hetzelfde: “Het zo goed en deskundig mogelijk mensen adviseren en bijstaan in het verkoop- en aankoopproces.”

In haar vrije tijd onderneemt Fides graag leuke dingen met haar kinderen, vrienden en familie. Ze woont in een inspirerende omgeving omringt met mensen die haar een positief en goed gevoel geven.  

Fides Boer

0348-488001 | e-mail
De Koning makelaars Woerden