Celine de Prie

Celine is Commercieel Medewerker bij De Koning makelaars op de vestiging in Alphen aan den Rijn. Vol enthousiasme is ze aan het uitdagende leertraject begonnen om alle kneepjes van het makelaarsvak te leren en haar huidige kennis en skills te verbreden.

Het leuke aan haar werk vindt ze de dynamiek die iedere dag terugkeert. Celine functioneert als rechterhand van de makelaars Mitch en Klaas en is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van persoonlijk contact met de klant. Door goed te luisteren naar de woonwensen van de klant streeft zij ernaar om zo service- en klantgericht mogelijk te adviseren en te assisteren in de zoektocht naar een passende woning. Iedereen heeft een plekje nodig voor zichzelf, dé perfecte match creëren en hiermee woondromen waarmaken is waar ze zich iedere dag voor wil inzetten.   

In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar familie en vrienden. Ook is ze actief bezig met het beoefenen van een online taalcursus Duits en Spaans. Hiernaast heeft ze een grote interesse in psychologie. Haar grootste passie is reizen, maar Oost west, thuis best!

Celine de Prie

0172-427300 | e-mail
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn