Bert den Adel

Bert raakte al vroeg geïnspireerd om in de makelaardij te werken. In de 2e klas van de basisschool koos hij zijn toekomstige beroep al uit. De vader van zijn beste vriend was makelaar in het luxe Wassenaar en Bert vond het maar wat interessant.

Bert liep tijdens zijn HBO studie binnen bij De Koning makelaars en kreeg, na enkele gesprekken, in de skilift te horen dat hij op 1 maart 2001 mocht beginnen. Nu jaren later heeft hij daar nog geen moment spijt van. Inmiddels is Bert doorgegroeid en focust hij zich op drie speerpunten:

  • Aankopen over alle vestigingen
  • Het coachen en aansturen van team Woerden als vestigingsleider
  • Natuurlijk het makelen

Dit is erg veelzijdig, maar het heeft ook veel overeenkomsten, waarbij het contact met mensen centraal staat. Het deskundig managen van de verwachtingen en het enthousiasmeren en motiveren van collega’s, kopers, en verkopers.

Bert raakt geïnspireerd door zijn omgeving, familie en vrienden met wie hij regelmatig filosofeert over de ontwikkelingen in zowel zijn eigen omgeving als in de wereld. Zijn weekenden vult hij met lekker eten met vrienden en familie, sporten, en leuke dingen doen met zijn gezin, zo gaan ze regelmatig op pad met de museumkaart.

In januari 2016 mocht Bert zijn eigen woondroom vervullen in een heerlijk huis op de Oude Rijn in Harmelen. Hier geniet hij samen met zijn vrouw en twee dochters elke dag van de ruimte, het water en het permanente vakantiegevoel.