Angela de Koning

15 jaar geleden kwam Angela per toeval in de makelaardij terecht. Dat beviel haar zo goed dat ze de branche nooit meer verlaten heeft. Ondanks Angela al jaren in de makelaardij werkt, verveelt het nooit. De markt verandert steeds en vraagt elke keer om een nieuwe manier van denken en handelen. De duidelijke visie van De Koning makelaars past goed bij Angela en ze werkt dan ook al jaren met veel plezier op het kantoor in Nieuwkoop.

Het leukste aan haar werk vindt het contact met de verkopers en kopers. Ze krijgt energie van het helpen vinden en begeleiden van mensen naar hun nieuwe woning. Het is mooi om onderdeel te zijn van een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Daarom helpt ze klanten zo goed mogelijk door het uitleggen van welke stappen er gemaakt worden en het op allerlei manieren ontzorgen.

Haar eigen woondroom heeft Angela onlangs gerealiseerd: Een prachtige nieuwbouw woning in Nieuwkoop waar ze met haar man en dochters elke dag weer ‘thuiskomt’. In haar vrije tijd vindt ze het lekker om te sporten, gezellig eten met vrienden en lekker winkelen met haar twee dochters.  In de zomer vaart ze het liefst op de Nieuwkoopse plassen of bij Strandje Zomer. 

Angela de Koning

0172-579 200 | e-mail
De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn