De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn

De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn

Wilt u gaan verhuizen? Deskundige makelaars André de Koning, Mirjam Ohlenbusch, Soraya Verhaar en Maikel Sluijk en commercieel binnendienstmedewerker Angela de Koning zijn u graag van dienst. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning of eerst uw huis wilt verkopen; De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn staan voor u klaar om u van vanuit hun jarenlange ervaring en gedegen kennis te assisteren bij deze belangrijke stap.

Bekijk klantenervaringen

Wij voelen ons thuis in de regio Nieuwkoop, Nieuwveen, Ter Aar, Uithoorn, De Kwakel, Aalsmeer en alle tussenliggende plaatsen, waar de woningmarkt voor ons geen geheimen kent. Als ERA- en NVM-makelaars hebben wij de kennis en het vakmanschap in huis om u deskundig bij te staan. Bovendien zijn wij onderdeel van een grote organisatie; De Koning makelaars heeft zes vestigingen in het midden van Nederland.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling of gratis aankoopbezichtiging aan. Zo ervaart u zelf wat wij als verkoop- en/of aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan het Dorpsstraat 79. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn
Dorpsstraat 79
2421 AW Nieuwkoop

Telefoon: 0172-579200
E-mail: nieuwkoop@dekoningwonen.nl
Facebook: /makelaarsnieuwkoop

Onze beoordelingen op Funda

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Conclusie: deskundigheid, betrouwbaar, goed bereikbaar, vakmensen. Met een goed gevoel aangekocht! Bedankt!"

Contactgegevens

De Koning makelaars Nieuwkoop - Uithoorn
Dorpsstraat 79
2421 AW Nieuwkoop

0172-579200
E-mail | Facebook

Neem contact op