De Koning makelaars Gouda

De Koning makelaars Gouda

Een nieuw huis kopen, of uw woning verkopen is voor u vast geen dagelijkse kost. En wat is nu wijsheid? Alvast uw huis verkopen voordat u een nieuwe woning heeft gevonden, of gaat u toch maar eerst op zoek naar uw droomwoning? Makelaar Hanneke van Gils, Jelmer Bode, Margriet Hikke en Leonie van Vliet helpen u graag verder met deze belangrijke vraagstukken.

De Koning makelaars zijn thuis in Gouda en omstreken

Wij voelen ons thuis in Gouda en de Goudse woningmarkt is voor ons bekend terrein. Als ERA- en NVM-makelaars hebben wij de kennis en het vakmanschap in huis om u deskundig bij te staan. U kunt rekenen op een vlotte samenwerking met korte lijntjes. Ons doel is immers uw woondromen waar te maken!

Wilt u meer weten over onze kennis en expertise? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling of gratis aankoopbezichtiging aan. Zo kunt u zelf ervaren wat wij als verkoop- en/of aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Keerking 7. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

De Koning makelaars Gouda
Keerkring 7
2801 DG Gouda

Telefoon: 0182-590900
E-mail: gouda@dekoningwonen.nl
Facebook: /dekoningmakelaarsgouda

Onze video's op YouTube

De Koning makelaars Gouda stellen zich voor

Wilt uw woning verkopen en/of een nieuw huis kopen? Het team van De Koning makelaars in Gouda laat u graag weten wat zij voor u kunnen betekenen.

Onze beoordelingen op Funda

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Kennis van zaken. Weten wat zich afspeelt in zowel de omgeving als op de markt."

Contactgegevens

De Koning makelaars Gouda
Keerkring 7
2801 DG Gouda

0182-590900
E-mail | Facebook

Neem contact op