De Koning makelaars De Meern

De Koning makelaars De Meern

Bent u van plan te verhuizen? Makelaars Dirk-Jan van Zijtveld en Vincent van Os staan u graag met raad en daad bij tijdens deze belangrijke stap. Of u nu uw huidige woning eerst wilt verkopen of juist op zoek bent naar uw eerste droomwoning; De Koning makelaars in De Meern weten vanuit hun jarenlange ervaring en deskundigheid hoe zij u het beste kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van uw (nieuwe) woning.

Bekijk klantenervaringen

De Meern en haar omgeving is voor ons bekend gebied en wij wonen hier al jaren met veel plezier. De woningmarkt in De Meern kennen wij dan ook uitstekend. Wij zijn aangesloten bij ERA en de NVM; u kunt op onze deskundigheid vertrouwen. De Koning makelaars De Meern is een van de zes vestigingen van De Koning makelaars in midden Nederland.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling of gratis aankoopbezichtiging aan. Zo ervaart u zelf wat wij als verkoop- en/of aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen.

U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Zandweg 141. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

De Koning makelaars De Meern
Zandweg 141
3454 HA De Meern

Telefoon: 030-6661105
E-mail: demeern@dekoningwonen.nl
Facebook: /dekoningmakelaarsdemeern

Onze video's op YouTube

De Koning makelaars De Meern heten u van harte welkom

Het team van De Koning makelaars in De Meern laat u graag weten wat zij voor u kunnen betekenen.

Onze beoordelingen op Funda

Wat onze klanten over ons zeggen:

"De Koning Makelaars sprong eruit omdat ze deskundig waren, zeer goede kennis hebben van de woningmarkt in onze wijk en als enige (positief) kritisch waren op onze woning. Verkoop verliep prettig."

Contactgegevens

De Koning makelaars De Meern
Zandweg 141
3454 HA De Meern

030-6661105
E-mail | Facebook

Neem contact op