Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Alphen aan den Rijn

Overweegt u te verhuizen? De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn zijn u graag van dienst. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, of een huis wilt verkopen: Makelaars Mitch Koelewijn en Klaas Zwijnenburg staan met hun collega’s Nancy Bakker, Rosella van Houten en Jennifer van der Wilk voor u klaar om u vanuit hun jarenlange ervaring en expertise te assisteren bij deze belangrijke stap.

Makelaars met marktkennis in Alphen aan den Rijn en omliggende plaatsen

Wij kennen Alphen aan den Rijn op ons duimpje en zijn uitstekend op de hoogte van de Alphense woningmarkt. Als ERA- en NVM-makelaars hebben wij de kennis en het vakmanschap in huis om u deskundig bij te staan. Bovendien zijn wij onderdeel van een grote organisatie; De Koning makelaars heeft zes vestigingen in het Groene Hart.

Benieuwd naar onze kennis en kunde? Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek met gratis waardebepaling of gratis aankoopbezichtiging aan. Zo ervaart u wat wij als verkoop- en/of aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen. Lees ook de verkoop- en aankoopreviews van onze klanten onderaan deze pagina.

U bent ook van harte welkom op ons nieuwe kantoor aan de Prins Bernhardlaan 3H. De koffie staat klaar!

Adres

  • Prins Bernhardlaan 3H
  • 2404 NB Alphen aan den Rijn
  • T: 0172-427 300
  • E: alphen@dekoningwonen.nl
  • KvK nummer: 30157227

Volg ons op: Facebook Instagram

Klanten geven ons een:

9+

Ons team

Klantbeoordelingen

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden