Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen

Hypotheken

Welke hypotheek past het beste bij uw situatie

Op zoek naar een woning? Leuk om mee bezig te zijn, maar ook spannend. Er komt immers veel bij een aankoop kijken. Bij het kopen van een woning is de vraag; hoe betaal ik deze aankoop? Hiervoor hebben wij bijna allemaal een hypotheek nodig. Er zijn meerder aanbieders van hypotheken met diverse hypotheekvormen en verschillen in rente. Laat u tijdig informeren over wat uw mogelijkheden zijn en welke hypotheek(vorm) het beste bij u past. Het maakt verschil of het gaat om een bestaande woning of nieuwbouw, of een woning waar u aan moet verbouwen na aankoop. Wanneer u goed voorbereid een woning wilt aankopen, dan is het verstandig om vooraf onder andere te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat uw hypotheek u per maand gaat kosten.

Een huis kopen? Wat zijn de hypotheekkosten?

Voor de zoektocht naar uw nieuwe woning is het goed om te weten, hoeveel u kunt lenen en wat uw maandlasten hierbij worden. Door het invullen van de hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw mogelijkheden en kunt u goed voorbereid op zoek! Door het invullen van de handige hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw bruto en netto maandlasten van uw hypotheek. Verschillende hypotheekvormen hebben namelijk andere netto maandlasten. Dit heeft onder andere te maken met wel of niet tussentijds aflossen en/of kapitaal opbouwen.

Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig.

Maximale hypotheek berekenen

Met onze hypotheektool is het ook mogelijk om uw maximale hypotheek te berekenen aan de hand van uw gewenste netto maandlasten. Berekenen dit via de handige hypotheektool. Dan ontdekt u wat de maximale hypotheek is bij uw gewenste maandlasten.

Tip: schakel een hypotheekadviseur in

Wordt het kopen van een woning serieus? Maak dan tijdig een afspraak met een financieel adviseur voor een persoonlijk advies. De hypotheektools geven slechts een indicatie van de mogelijkheden aan en niet een persoonlijk advies. Wij bevelen Opmaat financieel adviseurs aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Interesse? Bel dan naar 0348-488 004.

© 2023 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden