Welke hypohteek past het beste bij uw situatie

Hoeveel kost een woning mij per maand?

Op zoek naar een woning? Leuk om mee bezig te zijn, maar ook spannend. Er komt immers veel bij een aankoop kijken. Bij het kopen van een woning is de vraag; hoe betaal ik deze aankoop? Hiervoor hebben wij bijna allemaal een hypotheek nodig. Er zijn meerdere aanbieders van hypotheken met verschillende hypotheekvormen en verschillen in rente. Laat u tijdig informeren over wat uw mogelijkheden zijn en welke hypotheek(vorm) het beste bij u past. Het maakt verschil of het gaat om een bestaande woning of nieuwbouw, of een woning waar u aan moet verbouwen na aankoop. Wanneer u goed voorbereid een woning gaat aankopen, dan is het verstandig om vooraf ook te weten wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat uw hypotheek u per maand gaat kosten.


Een huis kopen? Wat zijn de hypotheekkosten?

De hypotheekrentes zijn momenteel heel laag, dit maakt het kopen van een woning gunstig. Natuurlijk wilt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning inzicht hebben in uw toekomstige hypotheeklasten. Door het invullen van de handige hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw maandelijkse lasten. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig.
 

Maximale hypotheek berekenen

Het is ook mogelijk om te berekenen wat uw maximale hypotheek kan worden aan de hand van uw gewenste lasten. Berekenen dit via de handige hypotheektool Dan ontdekt u wat de maximale hypotheek is bij uw gewenste maandlasten. 


Tip: schakel een hypotheekadviseur in

Wordt het kopen van een woning serieus? Maak dan tijdig een afspraak met een financieel adviseur voor een persoonlijk advies. De hypotheektools geven slechts een indicatie van de mogelijkheden aan en niet een persoonijk advies. Wij bevelen Opmaat financieel adviseurs aan voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Interesse? Bel dan naar 0348-488 004.

 

Ik wil een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur

Ik wil een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur