Welke hypohteek past het beste bij uw situatie

Hoeveel kost een woning mij per maand?

Welk bedrag u maandelijks kwijt bent aan een woning hangt af van veel factoren die te maken hebben met uw persoonlijke situatie. U vindt op onze website dan ook geen rekenhulp die voor u berekent of u het huis dat u op het oog heeft kunt betalen. Er is een grote kans dat de uitkomst niet klopt, en we willen u niet verkeerd voorlichten. 

Tip: Schakel een onafhankelijke hypotheekadviseur in

Een onafhankelijke hypotheekadviseur brengt voor u in kaart welke maandelijkse lasten u kunt opbrengen of binnen welke financiële bandbreedte u een woning kunt zoeken. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bevelen u Opmaat financieel adviseurs van harte aan.  

Natuurlijk helpen zij u ook met plezier bij het vinden van de hypotheek die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie. 

Vraagt u gerust een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan om te zien wat Opmaat Financieel Adviseurs voor u kunnen betekenen.

De financieel adviseurs van Opmaat komen op afspraak op alle vestigingen van De Koning makelaars. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0348-488 004.

Ik wil een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur

Ik wil een vrijblijvend oriëntatiegesprek met de hypotheekadviseur