Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Omslag De Koning makelaars

Een huis huren in Uithoorn

Op zoek naar een huurwoning in Uithoorn?
Onze makelaars staan klaar om u te helpen!
Met diepgaande kennis van de lokale huurmarkt vergroten onze makelaars uw kans op het vinden van uw ideale woning. Ontdek hoe onze deskundige begeleiding uw zoektocht vereenvoudigt en rendabel maakt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij gaan actief voor u op zoek

Aan de hand van uw specifieke wensen en ideeën gaan wij proactief voor u op zoek. Vanaf het begin van de zoektocht tot aan de onderhandelingen, kunt u rekenen op onze betrouwbare begeleiding. Samen streven we ernaar om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen en onder gunstige voorwaarden uw nieuwe woning huurt. Laat ons u helpen om uw woondromen werkelijkheid te maken.

De voordelen van De Koning makelaars

 • 1 Persoonlijk advies
 • 2 Deskundig
 • 3 Groot netwerk
 • 4 NVM-garanties
 • 5 Compleet
 • 6 Prettig contact
 • 7 Kritisch
 • 8 ERA-voordelen

Taxatierapport aanvragen

Bent u benieuwd wat de officiële waarde van een huis is? Vraag dan een taxatierapport aan.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
Funda logo

Daarom De Koning makelaars

Wij begrijpen uw unieke behoeften en streven ernaar om uw droomwoning te vinden. Met onze diepgaande kennis en toegewijde begeleiding, staan we aan uw zijde gedurende het hele huurproces. We zetten uw belangen centraal en bieden een prettige huurervaring.

Deskundig Onze verhuurmakelaars blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen.
Hoge Funda score Onze klanten zijn tevreden en beoordelen al onze vestigingen gemiddeld met een 9+. Heeft u de reviews al gezien?
Thuis in uw buurt U komt onze verhuurmakelaars en medewerkers tegen op het schoolplein, in het park of in de supermarkt.

Veel gestelde vragen aan onze verhuurmakelaars

Heeft een huurder altijd huurbescherming?

De wetgever is er vanuit gegaan dat de positie van de huurder een zwakkere is dan die van de verhuurder en om die reden is er huurbescherming voor huurders. De stelregel is: eenmaal een woning verhuurd, dan kunt u de huurder niet zomaar op het door u gewenste moment laten vertrekken.

De wetgever heeft ook ingezien dat dit niet altijd opgaat en zo zijn er mogelijkheden om een woning tijdelijk te verhuren. Verhuurt u een woning tijdelijk, dan moet u het juiste model huurcontract gebruiken. Ook gelden er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen om een gesloten tijdelijk contract, tijdelijk te laten zijn.

Hoeveel wijken heeft Uithoorn?

Uithoorn is opgedeeld in vier wijken:

 1. Centrum: Het historische centrum van Uithoorn met diverse voorzieningen en winkels.
 2. Zijdelwaard: Een woonwijk gelegen aan de oostelijke zijde van Uithoorn, met voornamelijk eengezinswoningen.
 3. Legmeer: Een wijk in het westen van Uithoorn met een mix van woningen, bedrijventerreinen en sportfaciliteiten.
 4. Thamerdal: Een woonwijk gelegen aan de zuidkant van Uithoorn, omgeven door groen en water.
Onder welke gemeente valt Uithoorn?

Uithoorn is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Holland, in de streek Amstelland.

Plaatst De Koning makelaars de woningen uit Nieuwkoop ook op Funda?

Ja, De Koning makelaars zorgt vrijwel altijd voor de plaatsing van woningen in Nieuwkoop op Funda. Funda is het meest prominente online vastgoedportaal in Nederland, waardoor het een essentiële plek is waar potentiële kopers beginnen met hun zoektocht. Door woningen op Funda te plaatsen, vergroot De Koning makelaars de zichtbaarheid van de woning aanzienlijk, wat resulteert in een groter bereik en meer kans op een snelle en efficiënte verkoop. De informatie op Funda wordt zorgvuldig bijgewerkt en onderhouden om geïnteresseerde kopers een volledig beeld van de woning te geven.

Wat valt er te doen in Uithoorn?

Uithoorn biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden voor zowel bewoners als bezoekers. Enkele populaire dingen om te doen in Uithoorn zijn:

 • Varen op de Amstel: Uithoorn ligt aan de prachtige rivier de Amstel, waardoor het een ideale plek is om te genieten van een boottocht of kanoën.
 • Bezoek aan het Zijdelmeer: Dit is een pittoresk meer in Uithoorn waar u kunt wandelen, fietsen of gewoon kunt ontspannen en genieten van de natuur.
 • Winkelen in het centrum: Het centrum van Uithoorn biedt een scala aan winkels, boetiekjes, restaurants en cafés, waar u kunt winkelen en heerlijk kunt eten.
 • Musea: In Uithoorn vindt u het Historisch Museum De Proefkolonie, waar u meer kunt leren over de geschiedenis van de regio.
 • Natuurparken: Uithoorn heeft verschillende groene gebieden en parken, zoals het Zijdelveld, waar u kunt wandelen, fietsen of picknicken.
 • Sport- en recreatiefaciliteiten: Uithoorn biedt diverse sport- en recreatiemogelijkheden, zoals zwembaden, sportscholen, tennisbanen en voetbalvelden.

Er is voor ieder wat te beleven in Uithoorn, van natuur, cultuur, sport tot ontspanning.

Hoe zit het met de gemeenschap en buurtgevoel in Uithoorn?

Uithoorn kenmerkt zich door een levendige gemeenschap en een positief buurtgevoel. Bewoners zijn vaak actief betrokken bij buurtactiviteiten en lokale evenementen.

Op welke manieren kan De Koning makelaars in Uithoorn van dienst zijn?

De Koning makelaars in Uithoorn biedt ondersteuning bij:

 • Verkoop van uw woning: onze makelaars hebben ruime ervaring in de verkoop van woningen in Uithoorn. Wij kunnen u helpen met het vaststellen van een marktconforme verkoopprijs, het opstellen van een effectief verkoopplan en het vinden van potentiële kopers.
 • Aankoop van een woning: als u een nieuwe woning in Uithoorn zoekt, kunnen wij u begeleiden bij het vinden van uw droomhuis en het onderhandelen over de beste voorwaarden.
 • Taxatie: onze gecertificeerde taxateurs kunnen een professionele taxatie uitvoeren van uw woning in Uithoorn, wat van belang is voor versschillende vastgoedtransacties.
 • Verhuur van uw woning: als u uw woning wilt verhuren, kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van een huurcontract.
 • Advies en begeleiding: onze makelaars kunnen u adviseren en begeleiden bij allerlei vastgoedgerelateerde zaken, zoals het aanvragen van een hypotheek, het regelen van bouwtechnische keuringen en het afsluiten van verzekeringen.

Kortom, De Koning makelaars in Uithoorn kunnen u helpen bij het volledige proces van aan- en verkoop.

Plaatst De Koning makelaars de woningen uit Uithoorn ook op Funda?

Ja, vrijwel altijd zorgt De Koning makelaars ervoor dat woningen in Uithoorn op Funda worden geplaatst. Funda is het grootste vastgoedportaal van Nederland en een van de meest gebruikte platforms door woningzoekenden. Door woningen op Funda te plaatsen, vergroot De Koning makelaars de zichtbaarheid van de woning, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot. De informatie op Funda wordt nauwkeurig bijgehouden om potentiële kopers een duidelijk en compleet beeld van de woning te geven.

Wat maakt de ligging van Uithoorn zo aantrekkelijk?

De ligging van Uithoorn is aantrekkelijk vanwege de nabijheid van Amsterdam en Schiphol, terwijl het toch een groen en rustig karakter behoudt. Het biedt een goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen binnen handbereik.

Wat voor soort woningen zijn er beschikbaar in Uithoorn?

In Uithoorn zijn er diverse woningtypen beschikbaar, variërend van eengezinswoningen en appartementen tot rijtjeshuizen en vrijstaande woningen. Deze variatie biedt opties voor verschillende woonbehoeften en voorkeuren.

Zijn er veel voorzieningen en faciliteiten in de buurt van Uithoorn?

Ja, Uithoorn biedt een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten, zoals winkels, restaurants, scholen, gezondheidszorg en recreatieve opties. Er zijn ook goede verbindingen met nabijgelegen steden voor extra voorzieningen.

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden