Direct naar content
Terug naar de home pagina van De Koning wonen
Omslag De Koning makelaars

Energieen telecomservice

De Koning makelaars leveren graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis, tijdens het aan- en verkoopproces van woningen tot het adviseren van energie- en telecomleveranciers aan toe.

Snel en gemakkelijk uw energie en telecom regelen

Naast uw hypotheekkosten komen de lasten voor onder andere verwarming, elektra, internet en telefonie maandelijks terug. Bent u benieuwd naar uw energie en/of telecom mogelijkheden, wilt u een advies op maat, gemak en gaan voor duurzame energie en/of zo min mogelijk kosten? Regel dit gemakkelijk via de Maandlasten Manager.

“De overstap was zeer eenvoudig, nu neem ik voortaan groene stroom af uit windenergie en dat zonder extra kosten.”

Deskundig Onze makelaars blijven zich continu ontwikkelen, volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen.
Hoge Funda score Onze klanten zijn tevreden en beoordelen al onze vestigingen gemiddeld met een 9+. Heeft u de reviews al gezien?
Thuis in uw buurt U komt onze makelaars en medewerkers tegen op het schoolplein, in het park of in de supermarkt.

Gemak staat voorop

Als u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Een verhuizing vereist de nodige voorbereidingen en inspanning. Er zijn veel praktische zaken om rekening mee te houden. Denk aan het aanpassen van uw verzekeringen, maar ook aan uw internet- en energieaansluiting. Wij bevelen u voor energie- en telecom een advies aan via de Maandlasten Manager van Proproperty Services. Via de Maandlasten Manager bieden zij u verschillende energie- en telecommogelijkheden aan, vergelijkt u eenvoudig de tarieven en kunt u indien gewenst een overeenkomst via hen afsluiten.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9+
Funda logo

Gemak staat voorop

Als u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Een verhuizing vereist de nodige voorbereidingen en inspanning. Er zijn veel praktische zaken om rekening mee te houden. Denk aan het aanpassen van uw verzekeringen, maar ook aan uw internet- en energieaansluiting. Wij bevelen u voor energie- en telecom een advies aan via de Maandlasten Manager van Proproperty Services. Via de Maandlasten Manager bieden zij u verschillende energie- en telecommogelijkheden aan, vergelijkt u eenvoudig de tarieven en kunt u indien gewenst een overeenkomst via hen afsluiten.

Wie is de tussenpersoon voor energie en telecom?

Proproperty Services onderhandelt met betrouwbare, bekende (groene) energie- en telecomaanbieders over de kosten van energie en telecom. Ze staan garant voor service en zorgen voor opzegging van uw huidige abonnement tot en met aansluiting van uw nieuwe abonnement.  Wel zo gemakkelijk in een drukke verhuisperiode!

© 2024 De Koning Makelaars. Alle rechten voorbehouden