Snel en makkelijk energie en telecom regelen?

De Koning makelaars leveren graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis, in het aan- en verkoopproces van woningen tot het adviseren van energie- en telecomleveranciers aan toe. Naast uw kosten voor de hypotheek komen de lasten voor verwarming, elektra, internet en telefonie immers maandelijks terug. Bent u benieuwd naar uw (duurzame) energie en/of telecom mogelijkheden, wilt u een advies op maat, gemak en gaan voor duurzame energie en/of zo min mogelijk kosten? Regel dit dan nu via de Maandlasten Manager.

“De overstap was zeer eenvoudig, nu neem ik voortaan groene stroom af uit windenergie en dat zonder extra kosten.”

Gemak staat voorop

Als u gaat verhuizen, komt er veel op u af. Een verhuizing vereist de nodige voorbereidingen en inspanning. Er zijn veel praktische zaken om rekening mee te houden. Denk aan het aanpassen van uw verzekeringen, maar ook aan uw internet- en energieaansluiting. Wij bevelen u voor energie- en telecom een advies aan via de Maandlasten Manager van Arx Groep Online. Via de Maandlasten Manager bieden zij u verschillende energie- en telecommogelijkheden aan, vergelijkt u eenvoudig de tarieven en kunt u indien gewenst een overeenkomst via hen afsluiten.

Wie is de tussenpersoon voor energie en telecom?

Arx Groep Online onderhandelt met betrouwbare, bekende (groene) energie- en telecomaanbieders over de kosten van energie en telecom. Ze staan garant voor service en zorgen voor opzegging van uw huidige abonnement tot en met aansluiting van uw nieuwe abonnement. Wel zo makkelijk in een drukke verhuisperiode!

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Conclusie: deskundigheid, betrouwbaar, goed bereikbaar, vakmensen. Met een goed gevoel aangekocht! Bedankt!"

"Deskundig en zeer communicatief. Uitstekende onderhandelaar en belangenbehartiger."

"Persoonlijke benadering staat voorop, denken graag met je mee, zijn professioneel en zeer servicegericht! Kortom, de klant staat centraal en is koning!"