De Koning makelaars zijn aankoopmakelaars

Uw aankoopmakelaar

De Koning makelaars staan voor u klaar om u te begeleiden bij de aankoop van de woning van uw dromen. Als ervaren aankoopmakelaars helpen wij u bij  het maken van de juiste keuzes op allerlei gebieden; van bouwkundige tot juridische zaken. En heeft u een woning of appartement op het oog, dan voeren wij voor u de onderhandelingen. 

Handige gratis checklist woningbezichtiging

Gaat u bezichtigen? Wij helpen u graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor u ontwikkeld. Want waar moet je nu eigenlijk echt op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u immers met het maken van de juiste woonkeuzes.

Huis gezien? Neem De Koning makelaars vrijblijvend mee naar een bezichtiging 

Onze aankoopmakelaars zorgen ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt; zo wordt uw woondroom realiteit. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dat graag laten zien tijdens een gratis aankoopbezichtiging, zodat u direct ervaart wat wij voor u kunnen betekenen. De Koning makelaars gaan dan ook met plezier met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.
Bekijk ook de folder: Wilt u verhuizen? Schakel een aankoopmakelaar in.

Op zoek naar een ander huis? Maak gebruik van onze zoekservice!

Bent u op zoek naar een nieuwe plek waar u zich thuis voelt? Wij helpen u met plezier om uw woondromen in kaart te brengen, zodat we samen gericht kunnen zoeken naar een mooie woning op de plek die bij u past, binnen uw budget. Grote kans dat we in het brede aanbod van De Koning makelaars, onze partner Fides makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die uw woondroom waarmaakt.

Lees meer over onze zoekservice

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Conclusie: deskundigheid, betrouwbaar, goed bereikbaar, vakmensen. Met een goed gevoel aangekocht! Bedankt!"

"Deze makelaar heeft ons op een vriendelijke, vlotte en deskundige manier begeleid met de verkoop van het appartement van onze moeder. Wij zijn zeer tevreden!"

"We konden met al onze vragen terecht en alles ging in goed overleg. Fijn om te horen dat ook de kopers van onze woning deze mening deelde. "

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging