De Koning makelaars zijn aankoopmakelaars

Uw aankoopmakelaar

Deskundige begeleiding bij het kopen van uw nieuwe huis

Wilt u een nieuw huis of appartement kopen? De Koning makelaars staan voor u klaar u deskundig te begeleiden bij de aankoop van de woning van uw dromen. Als ervaren aankoopmakelaars helpen wij u bij  het maken van de juiste keuzes op allerlei gebieden; van bouwkundige tot juridische zaken. En heeft u een woning op appartement op het oog, dan voeren wij voor u de onderhandelingen. 

Huis gezien? Neem De Koning makelaars vrijblijvend mee naar een bezichtiging 

Onze aankoopmakelaars zorgen ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt; zo wordt uw woondroom realiteit. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dat graag laten zien tijdens een gratis aankoopbezichtiging, zodat u direct ervaart wat wij voor u kunnen betekenen. De Koning makelaars gaan dan ook met plezier met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.
Bekijk ook de folder: Wilt u verhuizen? Schakel een aankoopmakelaar in.

Op zoek naar een ander huis? Maak gebruik van onze zoekservice!

Bent u op zoek naar een nieuwe plek waar u zich thuis voelt? Wij helpen u met plezier om uw woondromen in kaart te brengen, zodat we samen gericht kunnen zoeken naar een mooie woning op de plek die bij u past, binnen uw budget. Grote kans dat we in het brede aanbod van De Koning makelaars, onze partner Fides makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die uw woondroom waarmaakt.

Lees meer over onze zoekservice

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Persoonlijke benadering staat voorop, denken graag met je mee, zijn professioneel en zeer servicegericht! Kortom, de klant staat centraal en is koning!"

"Bij onze kennismaking met Dirk-Jan hadden we al een goed gevoel bij de Koning makelaars. Hij is heel erg deskundig en weet de dingen goed op een rijtje te zetten en uit te leggen."

"Bij De Koning werken zeer pro-actieve makelaars en ik kan ze iedereen aanraden!"

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging