Een huis aankopen in Woerden, Alphen, De Meern, Gouda, Houten en Nieuwkoop?

Uw aankoopmakelaar

De Koning makelaars begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Wij gaan op basis van uw wensen actief voor u op zoek. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een 'gratis aankoopbezichtiging': wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerst volgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.
Natuurlijk hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en houden we rekening met de anderhalve-meter economie. 

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Checklist: om het meeste uit u bezichtiging te halen

Gaat u bezichtigen? Wij helpen u graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor u ontwikkeld. Want waar moet je nu eigenlijk echt op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u immers met het maken van de juiste woonkeuzes.

Download checklist

Aankoopmakelaar inschakelen?

We sommen voor u zeven redenen op waarom u gebaat bent om een aankoopmakelaar mee te nemen:

1. Is dit de woning die u zoekt of is er een beter alternatief?
2. controleren of de vraagprijs en de voorwaarden kloppen
3. technische en juridische aspecten controleren
3. controleren of de staat van de woning overeenkomt met de informatie die u is verstrekt 
4. technische en juridische aspecten controleren
5. de onderhandelingen voor u voeren en de beste deal voor u maken
5. het koopcontract en de voorwaarden waaronder u koopt checken
6. bewaken dat alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden tot en met het moment van de levering bij de notaris

Is er na het ontvangen van de sleutel van de woning nog een vraag of probleem? Ook dan kunt u ons gerust bellen.

Maak gebruik van onze zoekservice

Bent u op zoek naar een andere woning? De kans is groot dat we in ons eigen aanbod, het aanbod van onze partner Fides makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die bij u past.

Meld u aan voor de zoekservice

Zes tips voor het succesvol bezichtigen van een woning

U heeft een mooi huis gezien en wil dit gaan bezichtigen. Graag geven we hiervoor zes tips, zodat u weet waar u op moet letten tijdens een bezichtiging. 

Snel en makkelijk energie en telecom regelen?

De Koning makelaars leveren graag service van a tot z. Van het oriënteren naar een huis, in het aan- en verkoopproces van woningen tot het adviseren van energie- en telecomleveranciers aan toe. Naast uw kosten voor de hypotheek komen de lasten voor verwarming, elektra, internet en telefonie immers maandelijks terug. Bent u benieuwd naar uw (duurzame) energie en/of telecom mogelijkheden, wilt u een advies op maat, gemak en gaan voor duurzame energie en/of zo min mogelijk kosten? Lees dan hoe u makkelijk u energie regelt. 

Een huis kopen? Wat zijn de hypotheekkosten? 

De hypotheekrentes zijn momenteel heel laag, dit maakt het kopen van een woning gunstig. Natuurlijk wilt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning inzicht hebben in uw toekomstige hypotheeklasten. Door het invullen van de hypotheekcalculator  heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw maandelijkse lasten. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig. 

Een huis kopen? Wat is uw maximale hypotheek? 

De hypotheekrentes zijn momenteel heel laag, dit maakt het kopen van een woning gunstig. Natuurlijk wilt u tijdens de zoektocht naar een nieuwe woning inzicht hebben in het maximale bedrag dat u kunt lenen. Door het invullen van de hypotheekcalculator heeft u binnen enkele minuten een indicatie van uw mogelijkheden. Wordt het kopen van een woning serieus? Dan is een goed advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur nodig. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Kennis van zaken. Weten wat zich afspeelt in zowel de omgeving als op de markt."

"Buiten de onderhandeling zijn er diverse zaken die wij wellicht over het hoofd gezien zouden hebben, of lastig zouden kunnen invullen. Mirjam heeft hier heel veel en goed werk in verricht!"

"Betrokken makelaarsteam, korte lijntjes, het contact verliep buitengewoon goed en we zijn zeer fijn begeleid!"

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging