Een huis aankopen in Woerden, Alphen, De Meern, Gouda, Houten en Nieuwkoop?

Uw aankoopmakelaar

De Koning makelaars begeleidt u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Wij gaan op basis van uw wensen actief voor u op zoek. Wij kennen de woningmarkt als geen ander. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een 'gratis aankoopbezichtiging': wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerst volgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Checklist: om het meeste uit u bezichtiging te halen

Gaat u bezichtigen? Wij helpen u graag en hebben daarom een uitgebreide checklist voor u ontwikkeld. Want waar moet je nu eigenlijk echt op letten tijdens de bezichtiging? Een goede voorbereiding helpt u immers met het maken van de juiste woonkeuzes.

Download checklist

 

Aankoopmakelaar inschakelen?

We sommen voor u zeven redenen op waarom u gebaat bent om een aankoopmakelaar mee te nemen:

1. Is dit de woning die u zoekt of is er een beter alternatief?
2. controleren of de vraagprijs en de voorwaarden kloppen
3. technische en juridische aspecten controleren
3. controleren of de staat van de woning overeenkomt met de informatie die u is verstrekt 
4. technische en juridische aspecten controleren
5. de onderhandelingen voor u voeren en de beste deal voor u maken
5. het koopcontract en de voorwaarden waaronder u koopt checken
6. bewaken dat alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden tot en met het moment van de levering bij de notaris

Is er na het ontvangen van de sleutel van de woning nog een vraag of probleem? Ook dan kunt u ons gerust bellen.

Maak gebruik van onze zoekservice.

Bent u op zoek naar een andere woning? De kans is groot dat we in ons eigen aanbod, het aanbod van onze partner Fides makelaars of via het landelijke netwerk van ERA makelaars een woning vinden die bij u past.

Meld u aan voor de zoekservice

 

Zes tips voor het succesvol bezichtigen van een woning

U heeft een mooi huis gezien en wil dit gaan bezichtigen. Graag geven we hiervoor zes tips, zodat u weet waar u op moet letten tijdens een bezichtiging. 

Wat onze klanten over ons zeggen:

"Vanaf de start tot einde fantastisch geholpen. Bij vragen altijd bereikbaar zelfs in de avond en weekend. We willen iedereen ERA De Koning aanraden!"

"Deze makelaar heeft ons op een vriendelijke, vlotte en deskundige manier begeleid met de verkoop van het appartement van onze moeder. Wij zijn zeer tevreden!"

"Ter zake kundige makelaar(s). Voor de aankoop van ons huis duidelijk bouwtechnische kennis en goede onderhandelingsvoordigheden. "

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging

Ik wil graag een afspraak voor een vrijblijvende aankoopbezichtiging